Kulturrejser — 12 oktober 2013

65 rejser er kulturrejser for dig, der ikke ønsker at sidde hjemme i sofaen bare fordi du er gået på pension

Hvis du kender følelsen af, at du aktivt skal udfylde din tid med diverse aktiviteter, for at den går hurtigt nok, efter du er gået på efterløn eller pension, så kan det meget vel være, at du trænger til at komme ud og opleve lidt af verden. Når du er ude og se verden vil du på mange måder kunne udvide dit perspektiv, og du vil kunne lære nye ting.

65 rejser med gondol i venedig

65 rejser med gondol i venedig

I dagens Danmark er man ikke nødvendigvis gammel, bare fordi man er pensioneret, og om du er gammel afhænger af, hvordan du ser dig selv. Alderen er på ingen måde altafgørende for, hvordan du kan bruge din tid, og hvis du er frisk og aktiv vil du helt sikkert kunne få glæde af at komme på en af vores 65 rejser.

Fordele ved vores 65 rejser

Når du rejser med på en af vores 65 rejser, er du sikret godt selskab hele vejen. Du kommer på intet tidspunkt til at være alene. Rejsen består af en stor gruppe danskere i samme aldersgruppe som dig. Folk nyder hinandens selskab, og danner jævnligt nye relationer på disse rejser. Der er guider med gruppen hele tiden, og dermed er du fuldstændig sikker på at du har en ved hånden at spørge om alt mellem himmel og jord, så snart du får lyst til at gøre dette. Der er en tendens til at vores 65 rejser altid bliver virkelig hyggelige, og at folk virkelig nyder hinandens samvær. Nogle rejser af sted alene, mens andre rejser med deres partner, eller en ven eller veninde. Hvordan du end har lyst til at rejse er du mere end velkommen her hos os, og vi er sikre på, at vi kan give dig en berigende oplevelse, som du inderst inde ikke ville have været foruden.

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>