Kulturrejser — 12 oktober 2013

65 rejser og 65 ferie er kulturrejser for dig, der ikke ønsker at sidde hjemme i sofaen bare fordi du er gået på pension


Hvis du kender følelsen af, at du aktivt skal udfylde din tid med diverse aktiviteter, for at den går hurtigt nok, efter du er gået på efterløn eller pension, så kan det meget vel være, at du trænger til at komme ud og opleve lidt af verden. Når du er ude og se verden vil du på mange måder kunne udvide dit perspektiv, og du vil kunne lære nye ting.

65 ferie skifter navn Vitus Rejser


Den 1/8 2014 skifter 65-Ferie navn til Vitus Rejser. Siden 1973 har 65-Ferie arrangeret grupperejser for danskere med mod på livet og den store verden. I begyndelsen henvendte rejserne sig primært til pensionister – deraf navnet – men meget er sket på de sidste 40 år. Administrerende direktør Heidi Maak forklarer: ”Med navneskiftet kommer vi en sejlivet myte til livs; alt for mange har desværre troet, man skulle være fyldt 65 år for at få lov at rejse med 65-Ferie. Det er selvfølgelig ikke tilfældet. Vi arrangerer rejser for alle voksne, der gerne vi have en god oplevelse i godt selskab, uanset alderen på dåbsattesten. Vi har ladet os inspirere af Vitus Bering – en vaskeægte dansk opdagelsesrejsende, der, ligesom vores gæster, var eventyrer hele livet. Navnet er valgt, fordi man aldrig bliver for gammel til at opleve noget nyt”.

Den 1/8 2014 udkommer Vitus Rejsers nye vinterkatalog. Kataloget indeholder en bred vifte af grupperejser i hele verden. Rejserne vil være alt fra bus- og flyrejser i Europa til krydstogter, langtidsrejser og store rundrejser. Målgruppen er aktive og sociale voksne, der har lyst til at lære nye steder og mennesker at kende. Ifølge Heidi Maak følger der desuden flere nye tiltag og rejsemål i kølvandet på lanceringen af Vitus Rejser.

Ejerforholdet bag Vitus Rejser er uændret. Vitus Rejser er en fondsejet virksomhed, hvor et eventuelt overskud benyttes i Albert Olsens Rejsefond. Her ydes der tilskud til specielle rejser for fysisk og psykisk handicappede samt mindrebemidlede pensionister.

65 rejser med gondol i venedig

65 ferie rejser med gondol i venedig

I dagens Danmark er man ikke nødvendigvis gammel, bare fordi man er pensioneret, og om du er gammel afhænger af, hvordan du ser dig selv. Alderen er på ingen måde altafgørende for, hvordan du kan bruge din tid, og hvis du er frisk og aktiv vil du helt sikkert kunne få glæde af at komme på en af vores 65 rejser.

Fordele ved vores 65 rejser

Når du rejser med på en af vores 65 rejser, er du sikret godt selskab hele vejen. Du kommer på intet tidspunkt til at være alene. Rejsen består af en stor gruppe danskere i samme aldersgruppe som dig. Folk nyder hinandens selskab, og danner jævnligt nye relationer på disse rejser. Der er guider med gruppen hele tiden, og dermed er du fuldstændig sikker på at du har en ved hånden at spørge om alt mellem himmel og jord, så snart du får lyst til at gøre dette. Der er en tendens til at vores 65 rejser altid bliver virkelig hyggelige, og at folk virkelig nyder hinandens samvær. Nogle rejser af sted alene, mens andre rejser med deres partner, eller en ven eller veninde. Hvordan du end har lyst til at rejse er du mere end velkommen her hos os, og vi er sikre på, at vi kan give dig en berigende oplevelse, som du inderst inde ikke ville have været foruden.

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>